Blog

Hjælp andre som dig med at finde denne artikel!

Online Dyrlæge Blog

Mere viden giver højere livskvalitet og en bedre (og billigere) konsultation hos din dyrlæge.

Har du den rigtige viden, har du bedre mulighed for at stille de rigtige spørgsmål og huske flere detaljer. Det betyder også, at du får mere ud af konsultationen hos dyrlægen.

Det stiller selvfølgelig også nye krav til, at dyrlægen ved mere og udvikler sig for at kunne svare på mere komplicerede spørgsmål.

Mere viden gør både os til bedre dyrlæger og dig til en bedre dyreejer.

Jeg oplevede hurtigt, at mange ofte stillede de samme spørgsmål om deres hund eller katte og den behandling, de skulle have. Jeg tænkte, at jeg kunne svare på nogle af de spørgsmål på forhånd. Derfor oprettede jeg denne blog og brevkasse. Her kan du finde svar på rigtig mange af de hyppigst stillede spørgsmål, og der kommer hele tiden mere til.

Nogle af de mest populære indlæg i dyrlæge-bloggen er:

 

Dyrlægens online videoblog - Jeg har en erkendelse

Jeg har en erkendelse! Jeg bruger alt for meget tid på YouTube og jeg kan se at man skal have en videoblog, hvis man vil have success. Jeg vil derfor som noget nyt forsøge mig med min første blog. Jeg fortæller om mit nye forgiftningskatalog, om en studiekammerat og om mit oplæg om albueledsdysplasi.

Dyrlægens videoblog, sep 2010 - Spørgsmål og svarJeg har taget disse 3 spørgsmål denne gang. Her er svar på: Kan en hund kastreres kemisk? Hvad sker der med ens kæledyr, efter det er blevet aflivet? Hvad er Carprodyl?

Dyrlægens online videoblog, aug 2010 - Spørgsmål og svar: Kan katte tåle klorhexidin, hvordan ser et flåt-koben ud og hvad indeholder et sundhedstjek

I denne udgave er der svar på følgende spørgsmål:

  • Kan katte tåle klorhexidin?
  • Hvordan ser et "koben" til at fjerne flåt ud?
  • Hvad indeholder et sundhedstjek?
Dyrlægens videoblog, juli 2010. Den nye hundelov

Den nye hundelov kan måske være lidt svær at få overblik over. Hvad indebærer den? Hvilke hunde er ulovlige i Danmark? Her er en kort introduktion.

Dyrlægens videoblog, juni 2010 - Spørgsmål og svar: Chipmærkning, forhudsbetændelse og feber

Dette er den første video med spørgsmål og svar. Her er svar på om en chipmærkning gør ondt, hvor chippen sidder, om man kan mærke på en hunds snude, om den har feber og hvad kan man gøre ved forhudsbetændelse?

Skrevet af dyrlæge Søren Drimer Pejstrup

Skrevet af dyrlæge Søren Drimer Pejstrup

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 2008 og efter meget kort tid opdagede jeg at mange ejere havde de samme bekymringer og stillede de samme spørgsmål.

I 2009 startede jeg så Spørg Dyrlægen for at kunne svare på mange af de spørgsmål og på den måde være med til at give en større tryghed for bekymrede hundeejere.

Tanken er, at hvis jeg kan svare på de indlende spørgsmål her, kan du bruge tiden på mere avencerede spørgmål hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!

Du kan kontakte mig på siden her eller på facebook.com/spoergdyrlaegen

Kunne du lide denne artikel?

Nyheder og gode råd

Vil du have nyheder, fifs og gode råd om hunde og katte?

Tilmeld dig og få besked, når der sker noget nyt på SpørgDyrlægen.dk og Dyrlægepriser.com


Hvilke dyr interesserer dig?
 

Støt projektet

Hjælp med at holde denne side gratis

Alle donationer
- store som små -
bliver modtaget med samme taknemlighed

Shop

Shop

Foredrag

Foredrag

Anmeldelser

Anmeldelser

Støt projektet

Hjælp med at holde denne side gratis

Alle donationer
- store som små -
bliver modtaget med samme taknemlighed