Video

Hjælp andre som dig med at finde denne artikel!

Hotspot hos hund (retriever eksem) er en voldsom og kløende hudbetændelse. Her er en hund med et stort udslæt under øret

Hotspot er betegnelsen for en voldsom og kløende hudbetændelse. Sygdommen har mange navne og bliver også kaldt retriever eksem, sommereksem eller våd hudbetændelse eller våd eksem.

I denne video fortæller jeg lidt om at give øredråber på den rigtige måde Øret har en krum indgang. Øregangen skal derfor masseres godt for at ørerensevæsken kommer helt ned i bunden.

I denne video forklarer jeg lidt om hvordan du kan give øredråber på den rigtige måde.

Almen undersøgelse af en hundJeg vil her prøve at vise nogle forskellige ting, du kan kigge efter hjemme, evt. inden du ringer til dyrlægen.

Her er et billeder af hvor jeg er ved at fjerne en flåtDer er mange myter og skrækhistorier om det lille sære væsen: Flåten. Her er en video-guide til hvordan du kan få sådan en af.

Pia viser her hvordan du kan klippe neglene på din hundJeg giver her min guide til at klipppe klør på hunde. Hunden her ligger på siden, men øvelsen kan også udføres med hunden stående.

Skrevet af dyrlæge Søren Drimer Pejstrup

Skrevet af dyrlæge Søren Drimer Pejstrup

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 2008 og efter meget kort tid opdagede jeg at mange ejere havde de samme bekymringer og stillede de samme spørgsmål.

I 2009 startede jeg så Spørg Dyrlægen for at kunne svare på mange af de spørgsmål og på den måde være med til at give en større tryghed for bekymrede hundeejere.

Tanken er, at hvis jeg kan svare på de indlende spørgsmål her, kan du bruge tiden på mere avencerede spørgmål hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!

Du kan kontakte mig på siden her eller på facebook.com/spoergdyrlaegen

Kunne du lide denne artikel?

Nyheder og gode råd

Vil du have nyheder, fifs og gode råd om hunde og katte?

Tilmeld dig og få besked, når der sker noget nyt på SpørgDyrlægen.dk og Dyrlægepriser.com


Hvilke dyr interesserer dig?
 

Støt projektet

Hjælp med at holde denne side gratis

Alle donationer
- store som små -
bliver modtaget med samme taknemlighed

Shop

Shop

Foredrag

Foredrag

Anmeldelser

Anmeldelser

Støt projektet

Hjælp med at holde denne side gratis

Alle donationer
- store som små -
bliver modtaget med samme taknemlighed